EEN STEVIGE BASIS,

EN FRISSE BLIK

Van Rooy Vastgoedonderhoud bijt zich vast in het totaalonderhoud van gebouwen en woningen. Van schilderwerk, timmerwerk en gevelrenovatie tot aan energieverbetering, bewonerscommunicatie en monitoring van onderhoud. 

We kennen de wegen, houden woord, zijn ietwat eigenzinnig en willen elke dag beter worden. Daarbij kunnen we terugvallen op ruim een halve eeuw ervaring, maar tegelijkertijd zetten we in op de toekomst. Met duurzame oplossingen die lijnen kort houden, tijd besparen, kosten reduceren en bewoners tevreden houden. Om zo samen met u gericht te werken aan het hoogst haalbare resultaat.

Van Rooy Vastgoedonderhoud werkt primair vanuit de hoofdvestiging in Eindhoven en heeft een servicepunt  in Roosendaal.  Door het samengaan in 2018 van van Rooy Vastgoedonderhoud met Coen Hagedoorn Bouwgroep vormen we met 19 vestigingen een landelijke dekking waarvan van Rooy Vastgoedonderhoud voornamelijk het Brabantse gedeelte voor haar rekening neemt. Uiteraard staan wij ook buiten Brabant graag voor u klaar!

Eindhoven

Werkwijze

Professioneel maar ook persoonlijk zakendoen

Onze werkwijze

Elke afspraak begint met een intake. Wat zijn uw wensen, wat zijn uw eisen en tegen welke investering? Zijn er zaken waar we rekening mee moeten houden of waar u tegenop ziet? Als we dat alles inzichtelijk hebben, sturen we een helder advies met bijbehorende offerte. Mocht u het zien zitten? Dan gaan we graag nog een keer om de tafel zitten om de volledig uitgewerkte en gespecificeerde begroting te bespreken. Dat werkt wel zo verhelderend.

 

Persoonlijk zakendoen

Samenwerken met Van Rooy is niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk zakendoen. Voordat we dan ook daadwerkelijk aan de slag gaan, plannen we altijd een open gesprek met alle ruimte om elkaar beter te leren kennen en verwachtingen uit te spreken.

 

Zo willen we graag weten wie u bent en wat u verwacht van de mensen met wie u samenwerkt. Wilt u graag per mail, per app of liever telefonisch benaderd worden? Mogen we eigen initiatief tonen of hebt u liever dat we alles van tevoren overleggen? Dat voorkomt een hoop irritaties achteraf en zo kunnen we samen bouwen aan een succesvolle samenwerking met een lange houdbaarheidsduur.

Heeft u interesse?

WIj nodigen u graag uit voor een kopje koffie 

Bezoekadres

Kantoor:

Dillenburgstraat 45

5652 AM Eindhoven

073-644 33 63

Correspondentie adres

Offerte-aanvragen/uitvoering/inkoop:

Dillenburgstraat 45

5652 AM Eindhoven

Tel.: 073-6443363

info@vanrooygroep.nl

Financiële administratie/personeelszaken/

wagenparkbeheer:

Van Rooy vastgoedonderhoud B.V.

Terminalweg 20

3821 AJ  Amersfoort

Tel.: 088-8808000

Facturen via:                                        facturen@vanrooygroep.nl

Vragen of rekeningoverzichten via:

administratie@vanrooygroep.nl

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle