HET LAATSTE 

NIEUWS

April 26, 2020

Na 33 fantastische jaren bij Van Rooy Vastgoedonderhoud heb ik besloten me per 1 mei terug te trekken als directeur en aandeelhouder van het bedrijf en me meer te gaan richten op het Franse bedrijf Excellence France s.a.r.l. en hetgeen er eventueel nog meer op mijn pad...

March 30, 2020

Momenteel werken we hard aan onze nieuwe locatie op bedrijventerrein de Hurk te Eindhoven. Uiteraard met de nodige veiligheidsaanpassingen volgens het RIVM i.v.m het coronavirus.


Vanaf 1 mei a.s. is ons nieuwe adres Dillenburgstraat 45, 5652 AM te Eindhoven.
Op de...

March 26, 2020

Er komt ook een tijd na de corona crisis. We streven ernaar, om de werkvoorbereiding, calculatiewerkzaamheden en de intake gesprekken zoveel mogelijk door te laten gaan.
Veel van onze kantoormedewerkers werken vanuit hun thuislocatie, maar zijn goed bereikbaar via de d...

March 23, 2020

Samen met onze medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers hebben we enorme aanpassingen gedaan om  de gezondheid van onze werknemers en klanten te beschermen.

Op alle bouwketen, projectadressen en kantoorlocaties staan de aanpassingen uitgebreid omschreven en...

October 30, 2019

De filmset van van Rooy Vastgoedonderhoud/Coen Hagedoorn bouwgroep op project van Woningbouwvereniging Bergopwaarts te Asten. Een film om bewonerscommunicatie te verbeteren! 

September 30, 2019

In 2017 is er door Randstad een promotiefilmpje gemaakt voor de bouw op een 

project waar van Rooy Vastgoedonderhoud net aan het schilderen was. Hieronder het resultaat!

July 10, 2019

We werken constant aan de kwaliteit en veiligheid van onze organisatie. Middels de certificering door KIWA heeft ook van Rooy vastgoedonderhoud BV  ISO  9001, ISO 14001, VCA**. 

We zijn trots op onze medewerkers en de organisatie voor het bewaken en borge...

January 1, 2019

In onze bedrijfstak waren er drie regelingen waarbij de lage btw van 6 procent gold. Dit waren permanente regelingen, echter in het regeerakkoord van Rutte III is besloten dat het tarief van 6 procent verhoogd wordt naar 9 procent. Vanaf 2019 geldt  9 % voor schilder-...

April 20, 2018

Coen Hagedoorn Bouwgroep met 17 vestigingen in Nederland is een samenwerking aangegaan met Van Rooy vastgoedonderhoud BV. Vanaf nu kunnen we spreken van 19 vestigingen!

Van Rooy Vastgoedonderhoud gaat vanuit het nieuwe kantoor in Eindhoven en de reeds bestaande vestigin...

Please reload

Uitgelichte berichten

Van Rooy Vastgoedonderhoud/Coen Hagedoorn Bouwgroep Eindhoven gaat verhuizen!

March 30, 2020

1/5
Please reload

Recente berichten