DUURZAAMHEID ALS

UITGANGSPUNT

Het milieu is belangrijk, vinden wij. Dat begint met de duurzame inkoop van de producten waarmee we werken. Zo maken we onder andere gebruik van bio-based verven. Omdat we bovendien zelf niet alle expertise in huis kunnen en willen hebben, zoeken we continu de beste partners in de branche. Ketensamenwerking dus, ook op het gebied van energieverbetering. 

Ook bouwen aan duurzaamheid?

Isolatie en warmtetransmissie

Met vloer-, dak- en gevelisolatie bijvoorbeeld zijn grote energieslagen te maken. Daarin adviseren we u dan ook graag proactief en soms ongevraagd. Ook doen we continu onderzoek naar de beste werkmethodes en materialen. Hoe vindt warmtetransmissie plaats, wat is het verschil tussen bepaalde glassoorten en welke oplossing geeft het beste rendement met welke terugverdientijd? Zo maken we precies inzichtelijk wat het kost en wat het u daadwerkelijk oplevert.

Door middel van onderzoek zijn we er bijvoorbeeld achter gekomen dat ‘straling’ de grootste warmtetransmitter is bij energieverlies. Opmerkelijk, zeker in een land waar men doorgaans de kleinste warmtetransmitter (conductie en convectie) aanpakt door middel van traditionele materialen. Door deze kennis concreet in de dagelijkse praktijk in te zetten, kunnen we de beste oplossing bieden voor willekeurig welk isolatievraagstuk dan ook en dat ziet u terug op de energierekening.

Up-to-date energiekennis

"Nul op de meter"

Bij Van Rooy Vastgoedonderhoud begrijpen we de uitdaging richting "Nul op de meter” in de beoogde energie transitie. Ook de rentabiliteit van een investering in energiebesparende maatregelen is belangrijk. Uit ervaring blijkt steeds weer dat 'meer comfort' als eerste mag worden gewaardeerd. Zo groeien we samen, comfortabel naar een gezondere aarde.

 

Duurzaam &MVO

Duurzaam en MVO ondernemen begint ook bij jezelf. Bij van Rooy Vastgoedonderhoud zijn we inmiddels niet anders gewend dat we met zoveel mogelijk duurzame materialen werken. Door onze Lean-werkprocessen proberen we zo min mogelijk te ‘verspillen’. Daarnaast wordt alles wat kan worden gerecycled ook gescheiden opgeslagen.

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle