March 26, 2020

September 30, 2019

Please reload

Recente berichten

Van Rooy Vastgoedonderhoud/Coen Hagedoorn Bouwgroep Eindhoven gaat verhuizen!

March 30, 2020

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

Verandering management

April 26, 2020

Na 33 fantastische jaren bij Van Rooy Vastgoedonderhoud heb ik besloten me per 1 mei terug te trekken als directeur en aandeelhouder van het bedrijf en me meer te gaan richten op het Franse bedrijf Excellence France s.a.r.l. en hetgeen er eventueel nog meer op mijn pad komt.

Van Rooy vastgoedonderhoud gaat vanaf die datum verhuizen naar een prachtige nieuwe locatie op bedrijventerrein de Hurk in Eindhoven en onder leiding van het moederbedrijf Coen Hagedoorn Bouwgroep de werkzaamheden in die regio verder uitbouwen.

Ik wil de relaties, leveranciers en medewerkers bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in de afgelopen jaren en ben er van overtuigd dat die samenwerking met Van Rooy Vastgoedonderhoud verder kan worden uitgebouwd.
Na de Corona beperkingen zal ik diverse relaties nog persoonlijk langs gaan om te bedanken en diegene voor te stellen die mijn taken gaat overnemen.

 

Eric van Rooij

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle