GEEN OPDRACHT

IS HETZELFDE

Van Rooy Vastgoedonderhoud werkt voor opdrachtgevers van elk formaat. Zowel particulier als zakelijk. Van woningbouwcorporaties, zorginstellingen en scholen tot VvE’s en beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeraars. 

We weten dat elk project anders is en dus een andere aanpak vraagt. We begrijpen dat functioneel en esthetisch veelal naadloos in elkaar over moeten lopen. Bovendien beseffen we dat belangen uiteenlopen en houden we rekening met de mensen die betrokken zijn. Want als alle neuzen dezelfde kant uit staan, is het werk zelf geen probleem meer. 

Ontdek wat we voor u kunnen betekenen

Van Rooy biedt onderhoud & renovatie zonder concessies en is u graag van dienst met:

Beglazing

Beglazing is een belangrijk element in een woning en hierin vervullen we graag een adviesrol. Met oog voor zowel functionele als esthetische eisen en aandacht voor aspecten als warmte-isolatie, geluidsisolatie, inbraakvertraging, brandvertraging, maar ook lichtinval natuurlijk.

Betonherstel

Betonherstel is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van gevels en gevelelementen. Of het nu gaat om betonnen lateien, vloeren of wanden, antislip, uv-bestendig en/of waterafstotend; onderhoud is een absolute must. Daarbij komt onze kennis van de samenstelling van beton en wapening goed van pas en dat is essentieel. 

Gevelrenovatie

De benaming gevelrenovatie is gekozen vanwege de diversiteit waaruit de gevel samengesteld kan zijn. Door alles op één adres onder te brengen, kunnen handelingen en producten beter op elkaar afgestemd worden. Op deze wijze worden onnodge kosten voorkomen

Houtrenovaties

Deelvervanging en reparatie van kozijnen, ramen en deuren zijn een dagelijkse bezigheid van ons onderhoudsteam. Daarbij maken we vooral veel gebruik van de duurzame oplossingen van Repair Care. Zo boeken we ook op lange termijn resultaat.

Wanneer reparatie van een kozijn of deur niet meer mogelijk is, vervangen we deze elementen snel, vakkundig en tegen de laagst mogelijke kosten. Met een ruime keuze in materiaal en samenstelling; van kunststof, aluminium en hout.

Schilderwerk

Schilderwerk is een onderhoudspost die zich periodiek herhaald. Het is daarom van groot belang dat door de juiste keuze van materialen en het eventueel aanpassen van bouwkundige details, het interval zo ver mogelijk wordt opgerekt. Door periodiek kwalitatief onderhoud te plegen, voorkomt u blaarvorming, algengroei, barstende verflagen en bevordert u de waarde van uw onroerend goed. Dat alles natuurlijk met oog voor het milieu en duurzaamheid.

Kozijn vernieuwing
Spuitwerkzaamheden

Door een goede samenwerking met een specialistisch spuitbedrijf, zijn we in staat uw meubels, gevelelementen, balkonhekken etcetera te voorzien van een gespoten verflaag. Onder geconditioneerde omstandigheden aangebracht en daarmee de beste kwaliteit op lange termijn.

Stuc werkzaamheden

Ook op het gebied van stucwerkzaamheden kunnen we veel voor u betekenen. Van restauratie tot het geheel voorzien van nieuwe stuclagen. Nieuwe producten en technieken worden hierbij toegepast. 

Timmerwerken

Van Rooy Vastgoedonderhoud beschikt over eigen timmerlieden die worden ingezet bij het vervangen van ramen en deuren of het aanbrengen van nieuwe betimmeringen. Op en top vakmensen, met kennis van zaken.

Voegwerk

Bij het totaalconcept hoort natuurlijk ook het voegwerk van een gevel of gevelelement. Of het nu gaat om een oude knipvoeg, snijvoeg of platvolle voeg; geen voeg is ons teveel.

De mogelijkheden op het gebied van wandafwerking zijn legio en

Van Rooy Vastgoedonderhoud kent de fijne kneepjes van het vak.

Van behangwerk kamerbreed of stootvast tot sierpleister met speciale technieken zoals het Classic Italian Stucco of de Brander Brava. Wij laten u graag zien wat er op dit gebied inmiddels allemaal mogelijk is. 

Wandafwerking
  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle